AVÍS LEGAL RGPD

 

1. Informació legal

 

1.1 En compliment de l'article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic (LSSI-CE) presentem la següent informació:

 

Raó Social:  Gestió Serveis Comptables i d’Administració, S.L.

 

Direcció:  Vilabella, 5 08500-Vic (Barcelona)

 

C.I.F .:  B59881540

 

Telèfon:  938855111

 

Correu electrònic:  info@gestiovic.cat

 

Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona Tom 21848, Foli 159, Secció 8, Full 28122, Inscripció 10

 

2. Protecció de dades

 

2.1. Completant el formulari de registre o de contacte, enviant un correu electrònic o trucant per telèfon, les seves dades personals passaran a ser responsabilitat de l'empresa indicada a l'apartat 1. Informació Legal.

 

2.2. Aquestes dades s'utilitzen per respondre a la seva sol·licitud o consulta al més aviat possible perquè vostè ens els proporciona informada i lliurement amb aquesta finalitat. Per a altres tractaments o finalitats relacionats amb la prestació dels nostres serveis o el desenvolupament de la nostra activitat, vostè pot obtenir més informació a la Política de privadesa o sol·licitar-los en la nostra adreça de contacte.

 

3. Limitació de Responsabilitats

 

3.1. Gestió Serveis Comptables i d’Administració, S.L. proporciona el lloc web corporatiu com a mitjà de donar a conèixer els seus productes i serveis, i permetre el contacte amb els clients. La informació de la pàgina web es presenta de bona fe com certa, però ens reservem el dret a modificar-la sense avís previ amb les finalitats de actualitzar-la, corregir errors i qualssevol altres en interès de l'empresa o dels nostres clients. Per a la contractació dels productes o serveis de l'entitat s'estarà al que disposen les condicions de contractació publicades a la pàgina web.

 

3.2. L'entitat no es responsabilitza sobre els possibles danys informàtics que sofreixi l'usuari mentre visita la nostra pàgina web entenent que aquells no puguin ser imputables a l'entitat.

 

3.3. L'entitat tampoc es responsabilitza del contingut dels llocs gestionats per tercers que es enllacin des de la pàgina web, així mateix aquests enllaços no implicaran l'existència d'algun tipus de relació per part de Gestió Serveis Comptables i d’Administració, S.L. amb aquests tercers.

 

4. Propietat Intel·lectual

 

4.1. Tots els continguts d'aquesta pàgina web entenent com a tals els textos, dibuixos, gràfics, fotografies, imatges, vídeos, música, codi, el propi disseny d'aquesta i qualsevol altra creació són propietat de Gestió Serveis Comptables i d’Administració, S.L. o dels seus respectius titulars mitjançant la corresponent llicència, autorització o cessió sobre els drets i estan protegits en funció de la legislació sobre la propietat intel·lectual i industrial.

 

4.2. En cap cas s'entendrà que la posada a disposició del públic de la pàgina web constitueix renúncia, cessió o llicència dels drets que Gestió Serveis Comptables i d’Administració, S.L. té sobre els continguts d'aquesta.

 

4.3. Queda prohibit qualsevol ús dels continguts de la nostra pàgina web inclosa la modificació, còpia, reproducció, transmissió, etcètera sense la prèvia autorització per escrit de l'entitat.

 

 

 

POLÍTICA DE PRIVADESA RGPD GESTIÓ DE CONTACTES

 

1.- RESPONSABLE

 

Gestio Serveis Comptables i d’Administracio, S.L. - C.I.F.  B59881540

 

Adreça de contacte:  Vilabella, 5 08500-Vic (Barcelona)

 

Correu electrònic:  info@gestiovic.cat

 

Telèfon de contacte:  938855111

 

Pàgina web:  www.gestiovic.cat

 

2.- PROCEDÈNCIA, FINALITAT I DESTINATARIS

 

S'hauran d'emplenar totes les dades sol·licitades en el formulari de contacte.

 

- Dades personals de sol·licitant.

 

Les dades personals són proporcionats directament pels propis interessats amb la finalitat de gestionar la sol·licitud d'informació. Podem recollir dades personals identificatives i de contacte.

 

Finalment, s'enviarà informació per mitjans electrònics sobre les futures activitats que dugui a terme l'entitat a aquells interessats que, degudament informats durant la recollida de dades no s'hi oposin.

 

- Sol·licitants d'informació

 

Les dades personals procedeixen del propi interessat el qual ens les proporciona en completar el formulari de contacte a la pàgina web, al trucar-nos per telèfon, a l'enviar-nos un correu electrònic o mitjançant consultes a les xarxes socials en què té presència l'entitat.

 

Aquestes dades s'utilitzen amb la finalitat de resoldre les consultes i proporcionar informació de caràcter comercial a aquells que ho demanin o ho autoritzin expressament, principalment per mitjà del correu electrònic.

 

3.- LEGITIMACIÓ I CONSERVACIÓ

 

Legitimació - En primer lloc, podem tractar les dades perquè els mateixos interessats o els seus responsables ens els proporcionen per gestionar el seu registre com a usuari a la web.

 

També vam demanar permís a aquestes persones per al tractament de les seves dades, per als casos en què la legislació vigent així ens ho exigeix, principalment en relació amb l'enviament de correus electrònics comercials.

 

Finalment, en ocasions alguna llei ens va a demanar que presentem o conservem determinada documentació en la qual poden apareixen dades personals dels nostres clients com pot ser la Llei general tributària, de manera que haurem de tractar aquestes dades en el seu compliment.

 

Conservació - Un cop les dades no siguin necessaris per als fins amb els quals van ser recollits, s'han de conservar a disposició de les administracions públiques competents, jutges i tribunals durant els terminis legals de conservació, és a dir mentre una llei ens pugui exigir que els presentem. Expirats aquests terminis es mantindran bloquejats fins que sigui possible la seva posterior destrucció o supressió.

 

4.- DESTINATARIS FORA DE LA UNIÓ EUROPEA

 

No cedim dades personals a tercers ni comptem amb proveïdors que ens prestin servei basats fora de la Unió Europea.

 

5.- CONSENTIMENT

 

El consentiment per als següents tractaments es recull de manera lliure, específica, informada i inequívoca mitjançant caselles en els propis formularis.

 

A més, si vostè no desitja rebre comunicacions per correu electrònic pot oposar de manera senzilla en els mateixos formularis.

 

- Oposició a rebre comunicacions electròniques.

 

6.- DRETS

 

Vostè podrà:

 

- Retirar el seu consentiment o exercir els seus drets d':

 

• Accés, o conèixer que dades personals tractem de vostè.

 

• Rectificació, o corregir dades personals incorrectes o inexactes.

 

• Supressió, o a eliminar les dades personals que tenim de vostè.

 

• Oposició, o al fet que deixem de tractar les seves dades personals.

 

• Limitació, o a restringir el tractament que realitzem.

 

• Portabilitat, o al fet que li proporcionem les seves dades personals.

 

Sobre les dades de caràcter personal presentant una còpia d'un document identificatiu i exposant breument el seu cas i el dret que vol exercir, mitjançant carta dirigida a Vilabella, 5 08500-Vic (Barcelona) o  info@gestiovic.cat

 

Podeu trobar més informació sobre els seus drets o presentar una reclamació davant l'autoritat de control competent en l'Agència Espanyola de Protecció de Dades http://www.agpd.es - C / Jorge Juan, 6. 28001 - Madrid (901.100.099 - 912.663.517)

 

Cases unifamiliars en filera a Sant Hipòlit de Voltregà a partir de 228.000€.

lloguer de despatxos, sales per a reunions i aules de formació al centre de Vic

Disseny, construcció i manteniment de xarxes de fibra òptica

Connecteu-vos amb el món a alta velocitat